Home Projecten Tandheugelbouwlift levering op de Keizersgracht

Tandheugelbouwlift levering op de Keizersgracht

In hartje Amsterdam te midden van de bekendste grachten van Nederland is er een tandheugelbouwlift WH200 TH opgebouwd naar 15 meter hoogte. De renovatie van een authentiek grachtenpand vroeg om een bouwlift die helpt met het verticaal transporteren van bouwmaterialen. Omdat deze lift nou juist onze expertise is hebben we de Dirkzwager Groep goed kunnen helpen.

Over de Dirkzwager Groep

De Dirkzwager Groep is van origine een echt Amsterdams schildersbedrijf. Sinds 2001 is het hoofdkantoor gevestigd in Almere en is het bedrijf in enkele jaren uitgegroeid tot een full-service vastgoedonderhoudsbedrijf met ruime ervaring over renovatie en onderhoud.

De Dirkzwager Groep werkt met meerdere disciplines zoals bouwkundig onderhoud, mutatie en dagelijks onderhoud, planmatig onderhoud en betonrenovatie. Dit stelt ze in staat om hun opdrachtgevers een totaal onderhoudspakket aan te bieden.

Over de Warry Hoist tandheugelbouwlift WH200TH

De Warry Hoist tandheugellift van Bouwma wordt door zijn compacte omvang vaak ingezet op de bouwplaatsen zoals deze; klein en moeilijk te bereiken. De tandheugel bouwliften worden, door hun slimme techniek, vaak gebruikt bij hoogbouw. Daarbij is Bouwma de fabrikant van de bekende Warry Hoist tandheugellift. Hierdoor koop en huur je deze bouwlift altijd bij de fabrikant en daarmee zorgen we voor goede kwaliteit, de juiste service en een lage prijs. Naast een tandheugellift vind je bij Bouwma ook de Warry staaldraad bouwlift. Deze wordt vrijwel altijd ingezet bij laagbouw projecten.

Levering in Amsterdam centrum

Voor de Dirkzwager Groep, afdeling bouw, hebben we een goederenlift neergezet voor de renovatie van een prachtig grachtenpand aan de Keizersgracht nr. 41 te Amsterdam. Zoals iedereen weet zijn de grachten van Amsterdam niet makkelijk te berijden wegens de drukte en smalle straten. Toch hebben we de bouwlift kunnen plaatsen die tot 15 meter hoogte bouwmaterialen kon leveren zodat het pand gerenoveerd kon worden.

Vraag zelf een offerte aan

Bij Bouwma huur je bouwmachines die ontwikkeld zijn door Bouwma zelf. Dit zorgt ervoor dat wij de kosten laag kunnen houden. We bieden je daardoor altijd een eerlijke en lage prijs. Wil je een autolaadkraan, bouwlift, minikraan of een van al onze andere bouwmachines huren? Onderzoek dan eerst welke machine bij jouw project past. Vraag vervolgens een vrijblijvende offerte op onze website aan. Wij zorgen ervoor dat je de volgende dag al een offerte op maat krijgt aangeleverd. Bij ons kan je zeker zijn van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze tussen bouwmachines? Neem dan contact op en laat een van onze specialisten je verder helpen.