Home Projecten Aankoop Vicario bouwkraan Aalsmeer

Aankoop Vicario bouwkraan Aalsmeer

Onze bouwkranen bieden een oplossing voor vele bouwprojecten en bouwplaatsen. Zo leverden we onze zelfopbouwende en strijkende Vicario bouwkraan OMV 360NL bij aannemersbedrijf D. Kroese BV te Vinkeveen. Na het overwinnen van de nodige obstakels is de bouwkraan geleverd en is de bouw succesvol van start gegaan.

Over Aannemersbedrijf D. Kroese

Van huis uit is aannemersbedrijf D. Kroese gespecialiseerd in de bouw van stallen en woningen, inclusief het betonwerk. Daarnaast is hun expertise op het gebied van utiliteitsbouw ook erg sterk. Ze bouwen bedrijfspanden en hallen, vervangen asbestdaken én plaatsen zonnepanelen.

Het aannemersbedrijf werkt met de overtuiging dat een samenwerking wordt gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Kritisch meedenken, vanuit jarenlange ervaring en vakkennis, zorgt voor een open en eerlijke relatie met de opdrachtgever.

Over de Vicario bouwkraan OMV 360NL

Een mobiele hijskraan is de juiste keuze, wanneer je een kraan zoekt die gemakkelijk te verplaatsen is. Bij Bouwma beschikken we over drie mobiele hijskranen en verschillen in hefvermogen en meter vlucht. Deze mobiele hijskranen zet je in voor verticaal transport van materialen en onderdelen. De mobiele hijskranen van Bouwma onderscheiden zich in kwaliteit, presentatie, capaciteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Voor deze opdracht is de OMV 360 NL bouwkraan gekozen. Deze bouwkraan is zelfopbouwend en strijkend in enkele minuten. Dit gebeurd middels een hydraulische unit met hydro-mastcylinder en giek-omklapcylinder. De bouwkraan wordt standaard voorzien van betonnen ballastblokken.

Verder is de bouwkraan uitgevoerd met een elektrisch verrijdbaar wielstel, hydraulische gestuurde vooras en hydraulische afstempeling, inclusief stalen stempelplaten.

Levering op de zeer kleine bouwplek

De Vicario moest geleverd worden op de Stationsweg in Alsmeer. Dit is een zeer drukke doorgaande weg met veel verkeer. Dit zorgde voor het eerste obstakel, want de grote bouwkraan moet rustig geleverd worden. Daarbij was de bouwplek ook redelijk klein, maar gelukkig kon de Vicario makkelijk geplaatst worden. De levering is ondanks de obstakels zeer goed verlopen en de de bouwkraan is netjes geplaatst.

Vraag zelf een offerte aan

Bij Bouwma huur je bouwmachines die ontwikkeld zijn door Bouwma zelf. Dit zorgt ervoor dat wij de kosten laag kunnen houden. We bieden je daardoor altijd een eerlijke en lage prijs. Wil je een autolaadkraan, bouwlift, minikraan of een van al onze andere bouwmachines huren? Onderzoek dan eerst welke machine bij jouw project past. Vraag vervolgens een vrijblijvende offerte op onze website aan. Wij zorgen ervoor dat je de volgende dag al een offerte op maat krijgt aangeleverd. Bij ons kun je zeker zijn van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze tussen bouwmachines? Neem dan contact op en laat een van onze specialisten je verder helpen.