Home Projecten Inzet van bouwlift bij renovatie van hotel in Amsterdam

Inzet van bouwlift bij renovatie van hotel in Amsterdam

Voor opdrachtgever IJbouw uit Amsterdam leverde wij een tandheugelbouwlift. Deze bouwlift wordt circa 10 weken ingezet bij de renovatie van een hotel in aan de Nicolaas Witsenstraat in Amsterdam. 

Over IJbouw

IJbouw is een bouwbedrijf gevestigd aan de noordoevers van het Amsterdamse IJ. De oorsprong van IJbouw ligt in de uitvoer van waterwerken in de Amsterdamse havens. Van hieruit is IJbouw uitgegroeid tot een multidisciplinair bouwbedrijf actief in zowel civiele als bouwkundige projecten en in onderhoudscontracten.

Renovatie met een tandheugelbouwlift

Voor de renovatie van een Amsterdams Hotel aan de Nicolaas Witsenstraat werd de tandheugelbouwlift van Bouwma ingezet. Het type WH200TH lichtnet bouwlift op 230V. Dit type wordt veel ingezet voor nieuwbouw en renovatie. Niet gek want met de unieke, lichte-, tandheugelbouwlift wordt aangedreven door een 230 volt lichtnet draaistroomremmotorreducto, waardoor hij uiterst eenvoudig te plaatsen en verplaatsen is. Daarnaast wordt de bouwlift van Bouwma door zijn compacte omvang vaak ingezet op de bouwplaats. 

De tandheugelbouwlift die ingezet wordt voor deze renovatie helpt materialen en gereedschap verticaal te transporteren. Hierdoor ligt er minder last op de schouders van de werknemers en kun je efficiënter te werk gaan. Bij dit hotel hebben we de bouwlift opgebouwd naar een lengte van 12 meter. Hierdoor kun je op meerdere verdiepingen materialen verschaffen, zonder dat je zelf het zware tilwerk hoeft te doen. 

Meer weten? 

Wil je meer weten over over dit project of ben je op zoek naar meer informatie over onze bouwmachines? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten denken graag in oplossingen en adviseren je met veel kennis over de juiste bouwmachine