Home Projecten Bijzondere levering kleiduivenschietvereniging
Warrybok bouwlift bij K.S.V. Baerlebosch

Bijzondere levering kleiduivenschietvereniging

De bouwmachines van Bouwma worden, zoals je wellicht verwacht, voornamelijk gebruikt in de bouw. Blij verrast waren we, toen de aanvraag van Baerlebosch binnen kwam. De vereniging had namelijk een wens; schieten van een nóg grotere afstand. Om dit te bewerkstelligen wouden ze hun kleiduiven werper op een hoger punt plaatsen. Bouwma bleek hier de perfecte oplossing voor te hebben. We leverden de Warry Hoist tandheugelbouwlift met 8 mast verlengstukken van 1,5 meter. Het bewijs dat bouwliften niet alleen bruikbaar zijn in de bouw!

Over K.S.V. Baerlebosch

In het recreatiegebied “De Nevelhorst” in Didam is sinds 1967 de schietbaan van kleiduivenschietvereniging Baerlebosch gevestigd. K.S.V. Baerlebosch is een door de KNSA gecertificeerde vereniging met eigen accommodatie, schietbaan en kantine.

De vereniging richt zich op de sportbeleving, zowel voor de recreatieve schutter, als ook de ambitieuze wedstrijd schutters. Voor de recreatieve schutters worden door het jaar heen kleinschalige clubevenementen georganiseerd, onder het motto voor elk wat wils. De wedstrijdschutters hebben bij Baerlebosch specifieke trainings faciliteiten.

Over de Warry Hoist tandheugel bouwlift

De Warry Hoist tandheugelbouwlift 400 TH is door Bouwma in 1989 geïntroduceerd en in de loop der jaren ontwikkeld tot een kwalitatief hoogwaardige, veilige en efficiënte machine. De Warry Hoist 400 TH-PC is oorspronkelijk ontwikkeld voor hoogbouw, renovatie en utiliteitsbouw. Hierbij is een hijshoogte van 21 meter en meer een verdieping besturing volgens de wet verplicht.

Een aantal voordelen van de tandheugel bouwlift is het solide grondframe van 260×150 cm waardoor de lift zeer stabiel staat opgesteld, de zeer lage oprijhoogte van het platform, optimale terugvalbeveiliging met reductiekast en centrifugaalrem waardoor het platform altijd gecontroleerd naar beneden komt.

Op zoek naar een tandheugelbouwlift voor jouw project?

Bij Bouwma koop en huur je bouwmachines die ontwikkeld zijn door Bouwma zelf. Dit zorgt ervoor dat wij de kosten laag kunnen houden. Wil je een autolaadkraan, bouwlift, minikraan of een van onze andere bouwmachines huren? Dan doen wij dit tegen een eerlijke en lage prijs. Onderzoek eerst goed welke machine bij jouw project past of laat ons je daar in adviseren.

Vraag vervolgens een vrijblijvende offerte op onze website aan. Wij zorgen ervoor dat je de volgende dag al een offerte op maat krijgt aangeleverd. Bij ons kun je zeker zijn van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze tussen bouwmachines? En ben je benieuwd hoe we onze bouwmachines ook buiten de bouw kunnen inzetten? Neem dan contact op en laat een van onze specialisten je verder helpen.

Warrybok bouwlift bij K.S.V. Baerlebosch

Warrybok bouwlift in gebruik bij K.S.V. Baerlebosch