Home Nieuws Hijskraan huren: wat zijn de kosten?
Mobiele kraan kopen

Hijskraan huren: wat zijn de kosten?

Heb jij een bouwproject waarbij veel materialen gehesen moeten worden? Dan ben je bij Bouwma aan het juiste adres. Wij begrijpen als geen ander de behoefte aan efficiëntie en betrouwbaarheid bij het hijsen van bouwmaterialen. Daarom bieden wij een breed assortiment hijskranen aan die geschikt zijn voor diverse bouwprojecten. Of je nu een klein project hebt of een grootschalige bouwonderneming, bij Bouwma ontdek je wat een hijskraan huren kost voor jouw behoeften. Of wil je graag een hijskraan kopen? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.  

Welke hijskraan heb je nodig?

Het kiezen van de juiste hijskraan is essentieel voor het succes van je project. Bij Bouwma bieden we verschillende opties aan, elk met hun eigen capaciteit en specificaties. Om de juiste keuze te maken, moet je rekening houden met factoren zoals de hijshoogte, maximale vlucht en het gewicht van de last. Onze ervaren medewerkers staan klaar om je te adviseren bij het kiezen van de juiste hijskraan voor jouw project. Benieuwd hoe duur een hijskraan huren is? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ben je benieuwd welke machines je nog meer kan gebruiken voor je project? Ontdek dan ook onze bouwliften, elementenstelmachines en ladderliften.

Wat kost het om een hijskraan te huren?

Bij het huren van een hijskraan zijn er verschillende kosten waar je rekening mee moet houden. De prijs kan variëren, afhankelijk van factoren zoals de duur van de huur, het type hijskraan en eventuele extra services die je nodig hebt. Bij ons heb je de keuze uit 24 verschillende typen bouwkranen, waarvan 5 speciaal ontworpen voor Nederland, allemaal behorend tot de 10 tonmeter klasse. Dankzij deze uitgebreide selectie elektrisch-hydraulische snelopbouwkranen vind je altijd de kraan die bij jouw behoeften past. Onze bouwkranen hebben een maximale vlucht van 27 meter en een hefvermogen van maximaal 650 kg op de punt.

Bij Bouwma hanteren we transparante tarieven, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar wat een hijskraan huren kost? Bekijk dan onze huurfolder. 

Bekijk onze huurfolder

Hijskraan huren bij Bouwma

Bij Bouwma bieden we de mogelijkheid om een hijskraan te huren op het moment dat het jou uitkomt, wat flexibiliteit en efficiëntie bevordert. Als exclusieve importeur van Vicario bouwkranen kunnen we de scherpste prijzen aanbieden, of je nu kiest voor een standaard kraan of een gespecialiseerd model. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud, opslagruimte of het hebben van de nieuwste technologie, want wij zorgen voor het onderhoud en beschikken over modern materiaal. Bovendien biedt het huren van een hijskraan bij Bouwma snelle beschikbaarheid voor noodgevallen of onverwachte behoeften aan extra hijsvermogen. Voor bedrijven op zoek naar kostenbesparingen, flexibiliteit en gemak is het huren van een hijskraan bij Bouwma een slimme keuze. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.