Home Nieuws Wat kost het om een bouwmachine te huren?

Wat kost het om een bouwmachine te huren?

In veel gevallen is het niet efficiënt om een bouwmachine te kopen. Daarom is het bij Bouwma ook mogelijk om bouwmachines te huren. Zo hebben we bouwkranen, bouwliften en nog veel meer.. Het is de perfecte oplossing voor wanneer je tijdelijk een specifiek soort bouwmachine wilt gebruiken. Dat het goedkoper is dan kopen kunnen we je verzekeren, maar we begrijpen goed dat je denkt: wat kost het om een bouwmachine te huren? In deze blog lichten we toe wat je kunt verwachten van het kostenplaatje. Wil je meer weten over het huren van een bouwmachine bij Bouwma? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen je graag!

Goedkoper dan kopen

De aanschaf van een bouwmachine brengt hoge kosten met zich mee. Wanneer jij maar tijdelijk een bouwmachine gebruikt, of veel verschillende bouwmachines gebruikt, kan de aanschaf van bouwmachines een dure grap zijn. Daarom is het zo handig dat wij deze machines wel hebben aangeschaft en dat jij ze bij ons kunt huren. Het kopen van nieuwe bouwmachines is immers een flinke investering. Het huren van een bouwmachine is relatief goedkoper. Daarnaast kun je de kosten verspreiden over de gehele huurperiode. Toch horen we je nu denken, maar wat kost dat dan precies?

Opbouw van de kosten

De specialisten van Bouwma zijn goed bekend met het materieel waar je mee werkt. Omdat wij de sector goed kennen zetten we het gebruiksgemak voorop en willen we graag tegemoet komen bij het vinden van een passende financieringsoplossing. Samen met jou bekijken we de plannen zodat we goed snappen waarvoor je de bouwmachine wilt gebruiken en wat dat voor invloed heeft op de waarde. Aan de hand van deze informatie stellen we een offerte op.

Vraag een offerte aan

Bij Bouwma huur je bouwmachines die ontwikkeld zijn door Bouwma zelf. Dit zorgt ervoor dat wij de kosten laag kunnen houden. We bieden je daardoor altijd een eerlijke en lage prijs. Wil je een autolaadkraan, bouwlift, minikraan of een van al onze andere bouwmachines huren? Onderzoek dan eerst welke machine bij jouw project past. Vraag vervolgens een vrijblijvende offerte op onze website aan. Wij zorgen ervoor dat je de volgende dag al een offerte op maat krijgt aangeleverd. Bij ons kun je zeker zijn van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze tussen bouwmachines? Neem dan contact op en laat een van onze specialisten je verder helpen.