Home Nieuws Onze verschillende soorten hijskranen en hun toepassingen
elektrische torenkraan

Onze verschillende soorten hijskranen en hun toepassingen

In de bouwsector zijn hijskranen onmisbaar. Of het nu gaat om het tillen van zware materialen op grote hoogtes of het precies positioneren van lasten op complexe bouwplaatsen, hijskranen spelen een cruciale rol bij vrijwel elk bouwproject. Bij Bouwma hebben we verschillende soorten hijskranen die zijn ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen. Hieronder bespreken we enkele van onze bekendste hijskranen en hun toepassingen.

Welke verschillende soorten hijskranen zijn er?

Van krachtige torenkranen tot compacte minihijskranen, wij hebben de juiste kraan voor elke behoefte op de bouwplaats. Lees verder om meer te weten te komen over onze verschillende soorten hijskranen en hoe ze jouw bouwprojecten naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Torenkranen

Torenkranen zijn krachtige hijskranen die worden gebruikt voor het tillen en verplaatsen van zware materialen op grote hoogtes. Deze kranen zijn ontworpen voor gebruik op bouwplaatsen waar grote ladingen moeten worden verplaatst over lange afstanden. Bij Bouwma bieden we een breed assortiment aan torenkranen, waaronder elektrisch hydraulische snelopbouwkranen van Vicario. Deze kranen zijn uitgerust met hydraulische stempels, waardoor ze snel kunnen worden opgebouwd en verplaatst, zelfs op de meest krappe locaties.

Mobiele kranen

Mobiele kranen zijn flexibele hijskranen die gemakkelijk kunnen worden verplaatst naar verschillende bouwlocaties. Deze kranen zijn ideaal voor verticaal transport van materialen en onderdelen op krappe ruimtes. Bij Bouwma bieden we mobiele kranen van hoogwaardige kwaliteit, die zich onderscheiden door hun capaciteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Deze kranen zijn een essentieel hulpmiddel op bouwplaatsen waar flexibiliteit en mobiliteit vereist zijn.

Minihijskranen

Minihijskranen zijn compacte en wendbare kranen die ideaal zijn voor gebruik op bouwplaatsen met beperkte ruimte. Deze kranen worden vaak gebruikt tijdens nieuwbouw, verbouw, renovatie en andere bouwprojecten waar ruimte schaars is. Bij Bouwma bieden we een assortiment aan minihijskranen die multifunctioneel en breed inzetbaar zijn. Deze kranen zijn perfect voor het tillen en verplaatsen van materialen op moeilijk bereikbare plekken.

Lijmkranen

Lijmkranen worden gebruikt voor het efficiënt lijmen van funderingen met kalkzandsteenelementen en blokken. Deze kranen maken het mogelijk om deze tijdrovende taak snel en nauwkeurig uit te voeren op de bouwplaats. Bij Bouwma bieden we lijmkranen van hoge kwaliteit die zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van dit type werk te voldoen. Met onze lijmkranen kun je jouw bouwprojecten gemakkelijk en efficiënt voltooien.

Compactkranen

Compactkranen zijn kleine en wendbare kranen die ideaal zijn voor gebruik op moeilijk bereikbare plekken op de bouwplaats. Deze kranen zijn multifunctioneel en kunnen worden gebruikt voor verschillende taken, zoals het tillen en verplaatsen van materialen en het uitvoeren van precisiewerk. Bij Bouwma bieden we een assortiment aan compactkranen, waaronder de Vicario bouwkranen en elementenstelmachines, die perfect zijn voor bouwprojecten waar ruimte beperkt is.

Koop verschillende soorten hijskranen bij Bouwma

Of je nu op zoek bent naar een hijskraan voor een groot bouwproject of een compacte kraan voor kleinere taken, bij Bouwma vind je de perfecte oplossing. Onze diverse hijskranen zijn gebouwd om te presteren in de meest veeleisende omstandigheden. Bekijk ons assortiment hijskranen en ontdek welke het beste bij jouw behoeften past. Wil je liever een hijskraan huren? Ook dat kan bij Bouwma. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze hijskranen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Bel naar 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. We laten het pas los als jij tevreden bent!