Home Projecten Renovatie en BMWT keuring van 5 Warry Hoist tandheugelbouwliften
Warry Hoist tandheugelbouwliften (WH400T)

Renovatie en BMWT keuring van 5 Warry Hoist tandheugelbouwliften

Een ander soort project dan we doorgaans delen: Voor de KBM Groep in Katwijk hebben we 5 bouwliften gerenoveerd zodat we deze weer konden voorzien van het BMWT-Keur. Omdat we ons bij Bouwma specialiseren in het volledig ontzorgen rondom de aanschaf en het onderhoud van bouwmachines is dit een project waar we trots op zijn.

De KBM Groep

In Katwijk vinden we een bouwpartner die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en uitstekende vakmanschap: de KBM Groep B.V. Met Dhr. Alwin Houwaart, aan het roer als hoofd van de materieeldienst, heeft KBM Groep B.V. een solide reputatie opgebouwd in de bouwsector. De KBM Groep B.V. richt zich op renovatie en nieuwbouwprojecten, en ze weten als geen ander hoe belangrijk het is om te werken met hoogwaardige bouwmachines en -apparatuur.

Precies om deze reden heeft het bedrijf Bouwma ingeschakeld om hun vijf Warry Hoist tandheugelbouwliften (WH400T) met als bouwjaar 2003, te renoveren en BMWT-gekeurd te maken. Zo kunnen ze met een gerust hart aan hun bouwprojecten werken, wetende dat ze kunnen vertrouwen op de betrouwbaarheid en veiligheid van hun machines.

Het BMWT-Keurmerk

Veiligheid is essentieel voor het succes van je project. Stilstand van bouwliften, snelopbouwkranen en elementenstelmachines kan leiden tot vertragingen en productiviteitsverlies. Met preventief onderhoud en een BMWT- of BOUWMA-keuring kun je dit vrijwel volledig voorkomen. Dit resulteert in een hogere inzetbaarheid en lagere indirecte kosten.

Onze BMWT-gecertificeerde keurmeesters hebben de technische expertise en kennis van fabrieksspecificaties. Ze blijven op de hoogte van nieuwe technieken via toolbox meetings en cursussen. Bouwliften en bouwkranen worden steeds complexer met elektronische functies, waarvoor onze keurmeesters up-to-date kennis hebben. Kies voor een BOUWMA- of BMWT-keuring en profiteer van langdurige voordelen en gemoedsrust bij je bouwprojecten.

Contact met Bouwma over keuring bouwmachine

Wil je meer informatie over de keuring van een bouwmachine? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs en keurmeesters vertellen je graag meer over de keuringen van BMWT en Bouwma. Neem vandaag nog contact met ons op en voorkom vertragingen, improductiviteit van complete bouwploegen en vooral ongevallen.