Home Projecten Levering hydraulische elementenstelmachine Hoogerheide
hydraulische elementenstelmachine DINGEMANS-BEHEER

Levering hydraulische elementenstelmachine Hoogerheide

Bouwma is trots om aan Dingemans Beheer B.V. te hebben geleverd voor hun nieuwbouwproject van zes appartementen in Hoogerheide. Als leverancier van bouwmachines, hebben wij de Warry hydraulische elementenstelmachine, model BY400P, geleverd. Deze krachtige en veelzijdige machine is speciaal ontworpen voor de montage van elementen in de bouw.

De BY400P bouwmachine

De BY400P is uitgerust met geavanceerde hydraulische systemen en biedt een hoog niveau van nauwkeurigheid en efficiëntie bij het monteren van elementen zoals balken, kolommen en wanden. Met een hefvermogen van maximaal 400 ton kan de BY400P elementen verplaatsen en nauwkeurig positioneren op de bouwplaats.

Bij Bouwma bieden wij een breed scala aan bouwmachines, waaronder bouwkranen, bouwkraan toebehoren, bouwliften en meer. Alles voor zowel verkoop als verhuur. Onze machines worden door onszelf ontwikkeld en vervaardigd, waardoor ze van hoge kwaliteit zijn en tegen een eerlijke en lage prijs kunnen worden aangeboden.

Op zoek naar een elementenstelmachine voor jouw project?

Als jij op zoek bent naar een specifieke machine voor jouw project, kan Bouwma je helpen bij het vinden van de juiste oplossing. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van de juiste machine en voorzien je van alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen.

Dingemans Beheer B.V. is een bedrijf in vastgoedbeheer dat in eigen beheer aan het bouwen is. Wij zijn blij dat we hen hebben kunnen voorzien van de BY400P en hebben bijgedragen aan de realisatie van hun project. Als je vragen hebt over de beschikbaarheid van een machine, huurprijzen of onderhoud, neem dan gerust contact op met ons team. Wij helpen je graag verder.

hydraulische elementenstelmachine

hydraulische elementenstelmachine DINGEMANS-BEHEER