Home Projecten Levering mobiele bouwkraan in Amsterdam
bouwkraan leasen

Levering mobiele bouwkraan in Amsterdam

De bouwkranen van Bouwma bieden voor veel bouwprojecten en bouwplaatsen de perfecte oplossing. Deze keer leverde we een Vicario mobiele bouwkraan, model OMV24AR, aan aannemersbedrijf van der Windt B.V. Het aannemersbedrijf gebruikt de bouwkraan tijdens de bouw van een moderne villa in Amsterdam.

Over aannemersbedrijf van der Windt B.V.

Van der Windt B.V. is gespecialiseerd in exclusieve woningbouw en gevestigd in Oudewater. Het bedrijf werkt nauw samen met toonaangevende ontwerpers om zo droomwoningen te realiseren. Het bedrijf realiseert hun projecten vanuit een totaalconcept. Dit doen ze door te focussen op de kwaliteit van bouw, interieur én onderhoud. Zo compleet als het maar kan.

Over de Vicario OMV24AR

In ons ruime assortiment bouwkranen vind je de zelfopbouwende en -strijkende OMV 24AR Vicario bouwkraan. Middels een hydraulische unit met hydromastcylinder en giekomklapcylinder is de kraan zelfopbouwend. Deze Vicario bouwkraan is standaard voorzien van betonnen ballastblokken, mast, giek en verzinkte onderwagen.

Een mobiele bouwkraan voor jouw bouwproject?

Bij Bouwma koop en huur je bouwmachines die ontwikkeld zijn door Bouwma zelf. Dit zorgt ervoor dat wij de kosten laag kunnen houden. Wil je een autolaadkraan, bouwlift, minikraan of een van al onze andere bouwmachines huren? Dan doen wij dit tegen een eerlijke en lage prijs. Onderzoek eerst goed welke machine bij jouw project past of laat ons je daar in adviseren.

Vraag vervolgens een vrijblijvende offerte op onze website aan. Wij zorgen ervoor dat je de volgende dag al een offerte op maat krijgt aangeleverd. Bij ons kun je zeker zijn van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze tussen bouwmachines? Neem dan contact op en laat een van onze specialisten je verder helpen.