Home Projecten Huur Warry Hoist bouwlift

Huur Warry Hoist bouwlift

Wanneer je een bouwproject moet uitvoeren op hoogte kan een bouwlift een goede toevoeging zijn. Het helpt je je materialen verticaal te transporteren. In Beverwijk leverden wij een WH200T bouwlift van 15 meter hoog af. De bouwlift wordt ingezet gedurende de bouw van een nieuw kantoor in Beverwijk. Het bouwproject wordt uitgevoerd door Bouwbedrijf Nieuwenhuizen. Zij kunnen de 15 meter hoge bouwlift met 5 tussenstops gebruiken. Benieuwd naar hoe we de levering hebben aangepakt? Lees dan snel verder.

Over Bouwbedrijf Nieuwenhuizen

Al 40 jaar is bouwbedrijf Nieuwenhuizen werkzaam in de bouw. Ze zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie; het hele pakket dus. Het bouwbedrijf is gevestigd in Heemskerk en werkt overwegend met eigen personeel. Momenteel huurt het bedrijf de bouwlift voor het project waarbij ze een volledig nieuw kantoor bouwen. Deze wordt medio mei, 2023, betreedt.

Over de Warry Hoist tandheugelbouwlift WH200TH

De Warry Hoist tandheugellift van Bouwma wordt door zijn compacte omvang vaak ingezet op de bouwplaatsen zoals deze; klein en moeilijk te bereiken. De tandheugel bouwliften worden, door hun slimme techniek, vaak gebruikt bij hoogbouw. Daarbij is Bouwma de fabrikant van de bekende Warry Hoist tandheugellift. Hierdoor koop en huur je deze bouwlift altijd bij de fabrikant en daarmee zorgen we voor goede kwaliteit, de juiste service en een lage prijs. Naast een tandheugellift vind je bij Bouwma ook de Warry staaldraad bouwlift. Deze wordt vrijwel altijd ingezet bij laagbouw projecten.

Vraag zelf een offerte aan

Bij Bouwma huur je bouwmachines die ontwikkeld zijn door Bouwma zelf. Dit zorgt ervoor dat wij de kosten laag kunnen houden. We bieden je daardoor altijd een eerlijke en lage prijs. Wil je een autolaadkraan, bouwlift, minikraan of een van al onze andere bouwmachines huren? Onderzoek dan eerst welke machine bij jouw project past.

Vraag vervolgens een vrijblijvende offerte op onze website aan. Wij zorgen ervoor dat je de volgende dag al een offerte op maat krijgt aangeleverd. Bij ons kan je zeker zijn van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze tussen bouwmachines? Neem dan contact op en laat een van onze specialisten je verder helpen.