Home Projecten Het plaatsen en opbouwen van de Bouwma personen-/goederenlift in Haarlem

Het plaatsen en opbouwen van de Bouwma personen-/goederenlift in Haarlem

Voor het nieuwbouwproject RAAKS III, van opdrachtgever Huib Bakker Bouw B.V. (HBB Groep B.V.), leveren en plaatsen onze specialisten een personen-/goederenlift van maarliefst 7 etages. Deze lift maakt het verticaal transport van goederen zoals bouwmaterialen en machines een stuk makkelijker.

Over RAAKS III

RAAKS III is een nieuwbouwproject in het Raaksgebied in het centrum van Haarlem. Het plan voorziet in een grote fietsenstalling voor de bezoekers van het centrum, een werkcafé, werk- en bedrijfsruimten, een binnentuin voor bewoners, 3 Haarlemse herenhuizen van circa 210m² en 31 appartementen variërend van 45m² tot 130m² met zicht over de stad en de duinen.

Opbouw van de personen-/goederenlift

Wij zijn halverwege betreft opbouwen van de Bouwma personen-/goederenlift bij Huib Bakker Bouw B.V. (HBB Groep B.V.). Er zullen in totaal 7 etages beschikbaar worden gemaakt voor de aannemer en zijn onderaannemers op de bouwplaats. Het plaatsen van de personen-/goederenlift gebeurd op een kleine oppervlakte. Dit zorgt voor een kleine uitdaging.

De goederenliften van Bouwma hebben een zeer hoge kwaliteitsgraad, betrouwbare en veilige werking, uiterst lage servicebehoefte en doelmatige toepassing voor een scherpe prijsstelling en lange levensduur. Ze maken werken op hoogte een stuk makkelijker en efficiënter. Een goede toevoeging voor een project zoals deze.

Meer weten?

Wil jij meer weten over dit project of ook een goederenlift huren? Neem dan gerust contact met ons op! Onze specialisten adviseren je graag over de juiste lift voor jouw project.