Home Projecten Levering van Bouwma personen-/goederenlift aan Toren van de Bakenesserkerk te Haarlem
bouwlift

Levering van Bouwma personen-/goederenlift aan Toren van de Bakenesserkerk te Haarlem

Met trots presenteren wij hierbij het recente project van Bouwma, waarbij we samenwerken met aannemingsbedrijf Holleman & Zonen Santpoort B.V, gevestigd aan de Rosbayerweg 140, 1521 PX Wormerveer. Zij vertrouwde ons de levering toe van een personen/goederenlift voor hun prestigieuze project: de renovatie van de toren van de Bakenesserkerk in Haarlem.

bouwlift

Samenwerking aannemingsbedrijf Holleman & Zonen Santpoort B.V.

Wij hebben de personen-/goederenlift type S.P.MT500TD.P geleverd voor de renovatie van de toren van de Bakenesserkerk te Haarlem. Deze geavanceerde lift, met een totale mastlengte van 39 meter en 13 etagestopplaatshekken, biedt niet alleen veiligheid en efficiëntie, maar stelt ook het personeel in staat om snel en soepel naar verschillende hoogtes te verplaatsen. Door onze lift te integreren, hebben we bijgedragen aan het behoud en de verbetering van dit iconische monument, terwijl we de doelen van het project op het gebied van efficiëntie en veiligheid hebben ondersteund.

Vind de perfecte personen-/goederenlift bij Bouwma

Wij zijn er altijd om onze klanten te voorzien van oplossingen die voldoen aan hun specifieke behoeften. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of restauratie, ons toegewijde team staat klaar om te helpen bij elk project. Als u ook op zoek bent naar innovatieve bouwoplossingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We hebben een breed assortiment aan bouwliften, waaronder personen- en goederenliften, die ontworpen zijn om de efficiëntie en veiligheid van jouw bouwproject te verbeteren. We kijken ernaar uit om je te ondersteunen bij jouw volgende project.