Home Projecten Installatie van Warry Hoist Tandheugelbouwlift voor Bouwbedrijf Groen B.V.

Installatie van Warry Hoist Tandheugelbouwlift voor Bouwbedrijf Groen B.V.

In opdracht van Bouwbedrijf Groen B.V, gevestigd op Wijkermeerweg 47 in Beverwijk, hebben wij recentelijk met succes een Warry Hoist tandheugelbouwlift type WH400TH geïnstalleerd met een mast van 12 meter hoog en 4 stopplaatsen. Dit project maakt deel uit van de nieuwbouwactiviteiten bij Bouwcenter Filippo Haarlem, gelegen in de Waardepolder aan de Ted Vermeulenweg.

De bouwlift werd zorgvuldig geplaatst en geïnstalleerd om te voldoen aan de hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen. Dankzij deze installatie kunnen de werkzaamheden efficiënter en veiliger verlopen, wat bijdraagt aan het succesvolle verloop van het bouwproject. We zijn trots op onze samenwerking met Bouwbedrijf Groen B.V. en kijken uit naar toekomstige projecten waarin we samen kunnen werken om uitstekende resultaten te bereiken.

Tandheugelbouwlift

Vind een bouwlift voor jouw project bij Bouwma

Zoek je naar kwalitatieve bouwliften voor je project? Ontdek hoe wij je project kunnen versterken! Bij Bouwma helpen we je graag bij het vinden van de ideale oplossing. Ons ervaren team staat voor je klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste bouwliften en om je van alle nodige informatie te voorzien, zodat je een goed geïnformeerde beslissing kunt nemen.

Heb je vragen over de beschikbaarheid van onze bouwliften, huurprijzen of onderhoudsservices? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om je volledig te ondersteunen en al je vragen te beantwoorden.