Home Projecten Innovatieve bouwlift levering voor Takenaka Europe GmbH bij Daikin Europe N.V
Bouwlift

Innovatieve bouwlift levering voor Takenaka Europe GmbH bij Daikin Europe N.V

Onlangs hebben wij de Warry Hoist mobiele tandheugelbouwlift model WH400Th geleverd aan Takenaka Europe GmbH voor hun project bij Daikin Europe N.V. Deze bouwlift is uitgegroeid tot een kwalitatief hoogwaardige, veilige en efficiënte machine, speciaal ontworpen voor hoogbouw, renovatie en utiliteitsbouw.

De bouwlift is geleverd met het interlock systeem, waardoor deze lift voldoet aan alle geldende regelgeving op bouwplaatsen. Het etages topplaats hek zorgt voor maximale veiligheid, waarbij het pas geopend kan worden wanneer de uitval klep van de lift volledig is geopend en weer gesloten moet zijn voordat de uitval klep gesloten kan worden.

Bouwlift

Bouwma voor elk project

De Warry Hoist lift wordt ingezet door servicemonteurs voor onderhoudswerkzaamheden aan het hypermoderne ontwikkeling complex van Daikin in Gent. Dit complex, gekozen als nieuwe locatie voor het EMEA Development Center (EDC), markeert een stap voorwaarts in de richting van innovatie en vooruitgang in de klimatologische oplossingen industrie.

Op zoek naar kwalitatieve bouwliften voor jouw project?

Benieuwd hoe wij jouw project kunnen versterken? Bij Bouwma staan we klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing. Onze deskundige teamleden begeleiden je met enthousiasme bij de selectie van de juiste bouwliften en voorzien je van alle benodigde informatie, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Bouwlift

Heb je vragen over de beschikbaarheid van deze bouwliften, huurprijzen of onderhoud? Aarzel niet om contact op te nemen met ons team. We zijn er om je volledig te ondersteunen en al je vragen te beantwoorden.