Home Projecten Koop onze bouwmachines bij Visser Assen

Koop onze bouwmachines bij Visser Assen

Wij kunnen met trots zeggen dat Visser Assen dealer is van onze Warry mobiele bouwliften, Warry elementenstelmachines, Bouwma ladderlift en Vicario mobiele bouwkranen. Wij werken prettig samen met Visser Assen, waar de verkoopadviseurs jou graag adviseren over onze producten.

Over Visser Assen

Visser Assen is al meer dan 45 jaar leverancier van inframaterieel, bouwplaatsinrichting en wegbebakening. Ze zijn gevestigd in Assen, maar hebben verkoopadviseurs in iedere regio van Nederland.

Visser hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Hun ervaren verkoopadviseurs en productspecialisten denken graag met je mee! En adviseren je graag over de bouwmachines en andere materialen die ze aanbieden.

Het aanbod van Visser

Bij Visser vind je diverse producten. Van infra materiaal tot wegafbakening en van bouwplaatsinrichting tot bouwmachines. In die laatste categorie vind je onze machines. Zo kun je bij Visser terecht voor de Warry mobiele bouwliftenWarry elementenstelmachinesBouwma alu. ladderliften en Vicario mobiele bouwkranen.

Bouwliften 

In het assortiment bouwliften van Visser kun je de bouwliften van Bouwma vinden. Zo ook de WH 300KML. Dit model is speciaal ontwikkeld voor het verplaatsen en opbouwen door één man. Met deze staaldraadlift bespaar je tijd en geld.

10 ton meter kranen

Ook kun je bij Visser terecht voor de bouwkranen van Bouwma Bouwmachines. Neem de OMV 24AR. Deze mobiele kraan is zelf opbouwend en zelfstrijkend. Dankzij de hydraulische aandrijving weet deze snelopbouwkraan zichzelf in slechts enkele minuten op te bouwen en te strijken.

Meer weten?

Wil je meer weten over de samenwerking tussen Bouwma en Visser Assen? Of ben je op zoek naar meer informatie over onze bouwmachines? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten denken graag in oplossingen en adviseren je met veel kennis over de juiste bouwmachine.