Home Nieuws Grootste mobiele kraan

Grootste mobiele kraan

Als je denkt aan indrukwekkende bouwmachines, moet je zeker kennismaken met onze grootste mobiele kraan. In ons assortiment is de OMV 350NL Vicario bouwkraan de grootste mobiele kraan. Met zijn imposante specificaties en veelzijdige functionaliteit staat deze kraan garant voor efficiëntie en topprestaties op elke bouwplaats.

Ongeëvenaarde kracht en precisie

Met een indrukwekkende lengte van maximaal 28 meter voor de giek, biedt deze kraan een ongekende reikwijdte voor diverse hijsklussen. Hefvermogen in 10 tonmeter uitvoering max. 2200 kg bij 4,54 m vlucht, 900 kg bij 11,11 m, en 350 kg bij 28 m vlucht. Hefvermogen in 22 tonmeter uitvoering 2200 kg bij 11,34 m vlucht, 1500 kg bij 15,73 m, 945 kg bij 23 m en 750 kg bij 28 m vlucht. deze kraan levert altijd de kracht en precisie die je nodig hebt.

Ultieme flexibiliteit en gebruiksgemak

Wat deze kraan echt bijzonder maakt, is zijn zelfrijdende transportonderstel, waardoor je hem moeiteloos kunt verplaatsen op de bouwplaats. Met functies zoals een schuin verstelbare giek, hydraulisch omklapbare giek en een handige afstandsbediening met joystickbesturing, biedt deze kraan maximale flexibiliteit en gebruiksgemak voor elke klus.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid

Uitgerust met vier snelheden voor hijsen en zakken, drie voor zwenken en loopkatrijden, en elektronisch gecontroleerd door inverters, is deze kraan niet alleen krachtig maar ook uiterst nauwkeurig en betrouwbaar. Met zijn verzinkte mast, giek en chassis garandeert deze kraan duurzaamheid en prestaties voor elke bouwklus, keer op keer.

Mobiele hijskranen vind je bij Bouwma

Of je nu een mobiele hijskraan wilt kopen of huren, wij helpen je graag. Bij ons ben je verzekerd van de beste capaciteit en prestaties. Onze kranen zijn snel op te bouwen en neer te strijken, perfect voor een efficiënte werksituatie. Met ons ben je verzekerd van de beste oplossingen voor al jouw bouwbehoeften, van de grootste mobiele kranen tot aanhangerkranen en meer. Laat ons je helpen met het realiseren van jouw bouwambities. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze hijskranen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Bel naar 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl.