Home Nieuws 5 voordelen van het huren van bouwmachines

5 voordelen van het huren van bouwmachines

Bij Bouwma kun je naast het kopen van bouwmachines ook bouwmachines huren. Dit is een ideale oplossing wanneer je tijdelijk een bepaald soort bouwmachine wilt. Daarnaast zijn er nog vele andere voordelen aan het huren van een bouwmachine. In dit artikel lichten we vijf van deze voordelen uit. Wil jij meer weten over het huren van een bouwmachine bij Bouwma? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts helpen je graag!

1. Mindere kosten in een keer

De aanschaf van een bouwmachine neemt een hoge rekening met zich mee. Wanneer jij maar tijdelijk een bouwmachine gebruikt, of veel verschillende bouwmachines gebruikt, kan de aanschaf van bouwmachines een dure grap zijn. Het kopen van nieuwe bouwmachines is immers een flinke investering, die je wellicht in problemen kan brengen als er zich later in het jaar onverwachte kosten voordoen. Het huren van een bouwmachine is relatief goedkoper. Daarnaast kun je de kosten verspreiden over de gehele huurperiode.

2. Meer flexibiliteit

Wanneer je maar voor een kortere periode een bouwmachine nodig hebt, of vaker meerdere verschillende bouwmachines gebruikt, biedt het huren van een bouwmachine een hoop flexibiliteit. Met het huren van bouwmachines beschik je over de juiste bouwmachines in de periode dat jij hem nodig hebt. Je kunt de bouwmachines na de huurperiode gewoon weer inleveren.

3. Geen zorgen over de levensduur van de bouwmachines

Geen enkele bouwmachine heeft een oneindige levensduur. Als jij een bouwmachine huurt in plaats van koopt, hoef jij je hier gelukkig geen zorgen over te maken. Zo huur jij altijd een bouwmachine met de nieuwste features. Als je bouwmachines huurt, hoef je je geen zorgen te maken; dat is de levensduur onze zorg.

4. Speciale bouwmachines huren voor jouw project

Het kan zo zijn dat je voor de ene klus een staaldraad bouwlift nodig hebt en voor de andere liever een tandheugellift gebruikt. Daarnaast kan de hoogte van een bouwkraan ook voor ieder project verschillen. Wanneer je een bouwmachine huurt, kun je precies de juiste bouwmachine huren voor jouw klus. Zo hoef je geen concessies te doen tijdens een project. Het fijne is dat je bij Bouwma precies huurt wat je nodig hebt. Zo betaal je nooit teveel.

5. Geen reparatie- en onderhoudskosten

Huur jij een bouwmachine bij Bouwma? Dan hoef jij je geen zorgen te maken over de reparatie- en onderhoudskosten. Deze zijn geheel voor ons. Jij huurt en wij verzorgen het transport, de opbouw, montage, trainingen, reparaties en keuringen voor je. Een win-win voor jou als je het ons vraagt. Zo heb jij altijd een goed onderhouden en gekeurde bouwmachine tot je beschikking voor de beste prijs. Daarnaast heb je ook geen kosten voor onderdelen, reparatie tools en mankracht die nodig zijn voor reparatie en onderhoud.

Twijfel je tussen het kopen of huren van bouwmachines? Hopelijk heeft dit artikel je meer inzichten gegeven! Wil jij meer weten over het huren van bouwmachines, of ben je toch meer geïnteresseerd in de aanschaf van een bouwmachine? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en adviseren je over onze mogelijkheden.