• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

Minikranen

Ben je op zoek naar een minikraan voor je werkzaamheden, dan zijn de minikranen van Bouwma precies wat je zoekt! Een minikraan van Bouwma is zeer wendbaar, multifunctioneel en compact. Dit maakt de minikraan ideaal op een krappe bouwplaats met weinig ruimte.  Een mini kraan is breed inzetbaar en daarom veel te vinden op verschillende bouwlocaties. Zo vind je ze tijdens nieuwbouw, verbouw, aanbouw, renovatie, hallenbouw, houtskeletbouw en afbouw van grootschalige projecten. Bij Bouwma vind je minikranen in verschillende uitvoeringen.

Huren en kopen doe je bij Bouwma!

Bij Bouwma vind je een uitgebreid aanbod bouwmachines. Bij ons koop of huur je niet alleen de beste minikranen, bij ons kun je rekenen op veel meer. Wij verzorgen het transport, de opbouw, trainingen, reparatie, montage en keuringen voor je! Weet je nog niet zeker of een minikraan de bouwmachine is die je nodig hebt? Bij Bouwma denken we graag met je mee, zijn we oplossingsgericht en hebben verstand van zaken!

Wil je een minikraan kopen of een minikraan huren? Omdat wij leverancier zijn van de minikraan bieden wij jou de beste prijs! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Vind de beste minikraan voor jouw project.Bij Bouwma zit je goed voor de beste minikranen. Hijsen en monteren is nog nooit zo makkelijk geweest!

Toch op zoek naar een andere bouwmachine die jou helpt tijdens jouw project? Bekijk onze bouwliften, ladderliften en elementenstelmachines en vindt de juiste bouwmachines. Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over onze minikranen? Bel ons dan op 0251-229208 of stuur een mailtje naar info@bouwma.nl. We horen graag van je!

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Mini Vicario kranen

In 1979 introduceerde Bouwma als eerste in Nederland de lichte bouwkraan. Deze Vicario bouwkraan zorgde voor veel verandering in de Nederlandse bouwindustrie. Hierdoor was Bouwma een van de meest vooruitstrevende bedrijven. Nu, ruim 40 jaar later, zorgen de bouwkranen voor nog betere prestaties en capaciteit. Door innovatieve ontwikkelingen zijn er veel verschillende modellen van de Vicario bouwkranen uitgebracht. Zo ook de minikraan. Deze zeer compacte kraan is makkelijk in te zetten in krappe ruimtes en smalle werkplaatsen.

Minikranen en elementenstelmachines

De Warry Bok elementenstelmachines nemen het zware tilwerk van elementen en blokken uit handen. Ze worden vaak ingezet als minikraan. Met deze minikranen kun je gemakkelijk kalkzandsteenelementen en blokken tillen en stellen. Hij is compact en makkelijk in te zetten bij bijvoorbeeld woningbouw en utiliteitsbouw. Bouwma bracht ruim 40 jaar geleden de Warry Bok op de markt en deze is vandaag de dag bijna niet meer weg te denken op de bouwplaats. In de loop der jaren in de naam ‘Warry Bok’ een begrip geworden bij kalkzandsteen lijmers en metselaars. Bouwvakkers en timmermannen kunnen bijna niet meer zonder! De Warry Bok minikraan is gebouwd in overeenstemming met de machinerichtlijn 2006/42 EG.

FAQ

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze minikranen:

  • Bij Bouwma vind je een uitgebreid aanbod bouwmachines. Bij ons koop of huur je niet alleen de beste minikranen, bij ons kun je rekenen op veel meer. Wij verzorgen het transport, de opbouw, trainingen, reparatie, montage en keuringen voor je! Weet je nog niet zeker of een minikraan de bouwmachine is die je nodig hebt? Bij Bouwma denken we graag met je mee, zijn we oplossingsgericht en hebben verstand van zaken!
  • Wil je een minikraan kopen of een minikraan huren? Omdat wij leverancier zijn van de minikraan bieden wij jou de beste prijs! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Vind de beste minikraan voor jouw project.Bij Bouwma zit je goed voor de beste minikranen. Hijsen en monteren is nog nooit zo makkelijk geweest!
  • Ben je op zoek naar een minikraan voor je werkzaamheden, dan zijn de minikranen van Bouwma precies wat je zoekt! Een minikraan van Bouwma is zeer wendbaar, multifunctioneel en compact. Dit maakt de minikraan ideaal op een krappe bouwplaats met weinig ruimte. Een mini kraan is breed inzetbaar en daarom veel te vinden op verschillende bouwlocaties. Zo vind je ze tijdens nieuwbouw, verbouw, aanbouw, renovatie, hallenbouw, houtskeletbouw en afbouw van grootschalige projecten. Bij Bouwma vind je minikranen in verschillende uitvoeringen.

Hulp nodig?

Wij voorzien u van deskundig advies, installatie en service.