Minikranen

Wil je een minikraan kopen voor je bouwprojecten, dan zijn de minikranen van Bouwma precies wat je zoekt! De minikraan van Bouwma is wendbaar, multifunctioneel en compact. Dit maakt de minikraan ideaal op een krappe bouwplaats met weinig ruimte. Een minikraan is breed inzetbaar en daarom veel te vinden op verschillende bouwlocaties. Zo vind je ze tijdens nieuwbouw, verbouw, aanbouw, renovatie, hallenbouw, houtskeletbouw en afbouw van grootschalige projecten. Benieuwd naar onze minikranen? Bekijk dan snel het aanbod aan minikranen op deze pagina!

Viario minikraan 8 OMV380
6 resultaten gevonden

Minikraan kopen doe je bij Bouwma!

Jouw nieuwe minikraan koop je bij Bouwma. Maar dat is niet het enige, want bij Bouwma vind je een uitgebreid aanbod bouwmachines. Je koopt hier niet alleen de beste minikranen, je kunt rekenen op veel meer. Naast de aanschaf van je nieuwe minikraan verzorgen wij ook nog eens het transport, de opbouw, trainingen, reparatie, montage en keuringen voor je! Weet je nog niet zeker of een minikraan de bouwmachine is die je nodig hebt? Bij Bouwma denken we graag met je mee, zijn we oplossingsgericht en hebben verstand van zaken!

Wist je dat je bij Bouwma ook een minikraan kunt huren? Zo kun je eerst de kwaliteit van onze kranen testen voordat je overgaat tot een aankoop. Ook dat is de service van Bouwma.

Koop je minikraan tegen de beste prijs

Wil je een minikraan kopen? Omdat wij leverancier zijn van de minikraan bieden wij jou de beste prijs! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Vind de beste minikraan voor jouw project. Bij Bouwma zit je goed voor de beste minikranen. Hijsen en monteren is nog nooit zo makkelijk geweest!

Toch op zoek naar een andere bouwmachine die jou helpt tijdens jouw project? Bekijk onze bouwliften, ladderliften en elementenstelmachines en vind de juiste bouwmachines. Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over onze minikranen? Bel ons dan op 0251-229208 of stuur een mailtje naar info@bouwma.nl. We horen graag van je!

Waarom kiezen voor een minikraan?

Een minikraan is in veel opzichten perfect om te gebruiken voor jouw project. Door het kleine formaat van de minikraan, is deze zeer flexibel en eenvoudig te gebruiken in compacte ruimtes. Bouwprojecten worden steeds groter, waardoor de bouwlocaties vaak kleiner worden. Een minikraan kan hiervoor de perfecte uitkomst bieden. Daarnaast is het kopen van een minikraan erg voordelig als je meerdere bouwprojecten moet uitvoeren. Je kunt de kraan op elke bouwplaats wel gebruiken. De compacte en krachtige minikraan van Bouwma is sterk in kwaliteit, maar ook voordelig in prijs. Wanneer je een minikraan van Bouwma koopt, dan zul je daar jaren plezier van hebben.

Mini Vicario kranen

In 1979 introduceerde Bouwma als eerste in Nederland de lichte bouwkraan. Deze Vicario bouwkraan zorgde voor veel verandering in de Nederlandse bouwindustrie. Hierdoor was Bouwma een van de meest vooruitstrevende bedrijven. Nu, ruim 40 jaar later, zorgen de bouwkranen voor nog betere prestaties en capaciteit. Door innovatieve ontwikkelingen zijn er veel verschillende modellen van de Vicario bouwkranen uitgebracht. Zo ook de minikraan. Deze zeer compacte kraan is makkelijk in te zetten in krappe ruimtes en smalle werkplaatsen.

Minikranen en elementenstelmachines

De Warry Bok elementenstelmachines nemen het zware tilwerk van elementen en blokken uit handen. Ze worden vaak ingezet als minikraan. Met deze minikranen kun je gemakkelijk kalkzandsteenelementen en blokken tillen en stellen. Hij is compact en makkelijk in te zetten bij bijvoorbeeld woningbouw en utiliteitsbouw. Bouwma bracht ruim 40 jaar geleden de Warry Bok op de markt en deze is vandaag de dag bijna niet meer weg te denken op de bouwplaats. In de loop der jaren in de naam ‘Warry Bok’ een begrip geworden bij kalkzandsteen lijmers en metselaars. Bouwvakkers en timmermannen kunnen bijna niet meer zonder! De Warry Bok minikraan is gebouwd in overeenstemming met de machinerichtlijn 2006/42 EG.

Service van Bouwma

Wil jij een minikraan kopen? Dan ben je bij Bouwma aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan minikranen, zo zit er gegarandeerd een minikraan bij voor jouw project. De juiste bouwmachines koop je bij Bouwma. Meer informatie over het kopen van onze machines? Bel gerust naar 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. Onze adviseurs beantwoorden graag je vraag.

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze minikranen: