• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

Minikraan huren

Wil jij een minikraan huren voor jouw werkzaamheden, dan zijn de minikranen van Bouwma wellicht geschikt voor jou. Een minikraan van Bouwma is zeer wendbaar, multifunctioneel en compact. Dit maakt het huren van een minikraan ideaal voor projecten op krappe bouwplaatsen. Een minikraan is inzetbaar voor veel projecten en daarom veel te vinden op verschillende bouwlocaties. Zo vind je ze tijdens nieuwbouw, verbouw, aanbouw, renovatie, hallenbouw, houtskeletbouw en afbouw van grootschalige projecten. Bij Bouwma huur je minikranen in verschillende uitvoeringen.

Minikranen huren doe je bij Bouwma!

Bij Bouwma vind je een uitgebreid aanbod bouwmachines. Bij ons huur je niet alleen de beste minikranen, bij ons kun je rekenen op veel meer. Wij verzorgen naast de verhuur ook het transport, de opbouw, trainingen, reparatie, montage en keuringen voor je! Weet je nog niet zeker of een minikraan de bouwmachine is die je nodig hebt? Bij Bouwma denken we graag met je mee, zijn we oplossingsgericht en hebben verstand van zaken!

Minikraan huren voor jouw project?

Wil je een minikraan huren? Omdat wij leverancier zijn van de minikraan bieden wij jou de beste prijs! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Bij ons vind je de beste minikraan voor jouw project. Hijsen en monteren is nog nooit zo makkelijk geweest!

Als je toch op zoek bent naar een ander soort bouwmachine, kun je altijd contact met ons opnemen. In ons assortiment vind je namelijk ook bouwliften, ladderliften en elementenstelmachines. Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over het huren van onze minikranen? Bel ons dan op 0251-229208 of stuur een mailtje naar info@bouwma.nl. We horen graag van je! Voor ieder project kun je bij ons de juiste bouwmachine huren

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Mini Vicario kranen huren

De Vicario bouwkraan werd in 1979 als eerste door Bouwma geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Deze Vicario bouwkraan zorgde voor veel verandering, waardoor Bouwma een van de meest vooruitstrevende bedrijven werd. Nu, ruim 40 jaar later, zorgen de bouwkranen voor nog betere prestaties en capaciteit. Door de innovatieve ontwikkelingen zijn er verschillende modellen van de Vicario bouwkranen uitgebracht. Zo ook de minikraan. Deze zeer compacte kraan is makkelijk in te zetten in krappe ruimtes en smalle werkplaatsen. De minikraan huur je bij Bouwma.

Minikranen en elementenstelmachines huren

De Warry Bok elementenstelmachines nemen het zware tilwerk van elementen en blokken uit handen. Dit maakt dat deze machines veel worden ingezet als minikraan. Je kunt met deze kraan makkelijk kalkzandsteenelementen en blokken tillen en stellen, zonder dat het mankracht eist. De kraan is compact en makkelijk in te zetten bij bijvoorbeeld woningbouw en utiliteitsbouw.

Bouwma bracht ruim 40 jaar geleden de Warry Bok op de markt en deze is vandaag de dag niet meer weg te denken op de bouwplaats. In de loop der jaren in de naam ‘Warry Bok’ een waar begrip geworden bij kalkzandsteen lijmers en metselaars. Bouwvakkers en timmermannen kunnen bijna niet meer zonder! De Warry Bok minikraan is gebouwd in overeenstemming met de machinerichtlijn 2006/42 EG.

Hulp nodig?

Wij voorzien u van deskundig advies, installatie en service.