Home Minikraan huren

Minikraan huren

Op zoek naar een wendbare, multifunctionele compacte hijskraan voor een groot of klein project? Dan is de minikraan van Bouwma zeker wat jij zoekt. Het huren van een minikraan is ideaal voor projecten op zowel ruimte als krappe bouwplaatsen.

Bekijk onze huurfolder

2 resultaten gevonden

Een minikraan is inzetbaar voor veel projecten en daarom veel te vinden op verschillende bouwlocaties. Zo vind je ze tijdens nieuwbouw, verbouw, renovatie en nog veel meer. Ben je benieuwd naar de minikranen van Bouwma? Bij Bouwma kun je minikranen huren in verschillende uitvoeringen. Lees snel verder en bekijk ons riante aanbod.

Minikranen huren doe je bij Bouwma!

Bij Bouwma vind je een uitgebreid aanbod bouwmachines. Bij ons huur je niet alleen de beste minikranen, bij ons kun je rekenen op veel meer. Wij verzorgen naast de verhuur ook het transport, de opbouw, trainingen, reparatie, montage en keuringen voor je. Weet je nog niet zeker of een minikraan de bouwmachine is die je nodig hebt? Bij Bouwma denken we graag met je mee, zijn we oplossingsgericht en hebben verstand van zaken.

Minikraan huren voor jouw project?

Wil je een minikraan huren? Omdat wij leverancier zijn van de minikraan bieden wij jou de beste prijs. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Bij ons vind je de beste minikraan voor jouw project. Hijsen en monteren is nog nooit zo makkelijk geweest. Ben je van plan de minikraan voor een lange periode te gebruiken, dan is er altijd de mogelijkheid om een minikraan te kopen.

Als je op zoek bent om een ander soort bouwmachine huren, zit je bij Bouwma ook aan het juiste adres. In ons assortiment vind je namelijk ook bouwliften, ladderliften en elementenstelmachines.

Mini Vicario kranen huren

De Vicario bouwkraan werd in 1979 als eerste door Bouwma geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Deze Vicario bouwkraan zorgde voor veel verandering, waardoor Bouwma een van de meest vooruitstrevende bedrijven werd. Nu, ruim 40 jaar later, zorgen de bouwkranen voor nog betere prestaties en capaciteit. Door de innovatieve ontwikkelingen zijn er verschillende modellen van de Vicario bouwkranen uitgebracht. Zo ook de minikraan. Deze zeer compacte kraan is makkelijk in te zetten in krappe ruimtes en smalle werkplaatsen. Geïnteresseerd in het huren van een minikraan? Bekijk dan ons aanbod.

Minikranen en elementenstelmachines huren

De Warry Bok elementenstelmachines nemen het zware tilwerk van elementen en blokken uit handen. Dit maakt dat deze machines veel worden ingezet als minikraan. Je kunt met deze kraan makkelijk kalkzandsteenelementen en blokken tillen en stellen, zonder dat het mankracht eist. De kraan is compact en makkelijk in te zetten bij bijvoorbeeld woningbouw en utiliteitsbouw.

Bouwma bracht ruim 40 jaar geleden de Warry Bok op de markt en deze is vandaag de dag niet meer weg te denken op de bouwplaats. In de loop der jaren in de naam ‘Warry Bok’ een waar begrip geworden bij kalkzandsteen lijmers en metselaars. Bouwvakkers en timmermannen kunnen bijna niet meer zonder! De Warry Bok minikraan is gebouwd in overeenstemming met de machinerichtlijn 2006/42 EG.

Service van Bouwma

Wil jij een minikraan huren? Dan ben je bij bij Bouwma aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan minikranen, zo zit er gegarandeerd een minikraan bij voor jouw project. Wanneer je een minikraan huurt bij bouwma, verzorgen wij het transport, de opbouw, montage, reparaties, trainingen en keuringen voor je. De juiste minikraan huur je bij Bouwma. Meer informatie over het huren van onze minikranen? Bel gerust naar 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. Onze adviseurs beantwoorden graag je vraag.

Veelgestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en antwoorden over onze minikranen: