• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

Ladderliften

Een ladderlift, ook wel verhuislift genoemd, is een lift waarin een liftbakje via elektrische bediening over een ladder naar boven en beneden glijdt. De ladderlift wordt gebruikt door verschillende groepen, zoals onderhoudsaannemers, loodgieter-, dakdekkers- en verhuisbedrijven. Bouwma introduceerde de aluminium ladderlift al in 1976 op de Nederlandse markt. De ladderlift van Bouwma, wat toen nog een nagenoeg onbekend product was, kreeg al snel grote belangstelling. Door de jaren heen is de ladderlift niet meer weg te denken uit de bouw. Meer reden voor Bouwma om zich nog sterker te richten op kwaliteit, doelmatigheid en betrouwbaar. Benieuwd naar onze ladderlift? Neem dan snel een kijkje tussen ons aanbod! Heb je vragen over de ladderlift? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl. Onze adviseurs denken graag met je mee en laten het pas los als jij tevreden bent!

Kopen doe je bij Bouwma!

Wil jij een ladderlift kopen? Bij ons vind je de ladderlift voor jouw verhuis-, loodgieter- of dakdek klus. Wij hebben jarenlange ervaring waardoor we sterk gespecialiseerd zijn op het gebied van bouwmachines, ladderliften en elementenstelmachines. Hierdoor leveren wij een goede kwaliteit in producten en dienstverlening.

Of je nu gaat klussen, bouwen of renoveren, voor ieder project hebben wij een passende oplossing in huis! Heb je vragen over onze bouwliften of onze service? Neem dan gerust contact met ons op! Wij denken graag met je mee en zijn oplossingsgericht.

Een verhuislift kopen doe je bij Bouwma! Wij verzorgen het transport, de opbouw, trainingen, montage, reparatie en keuringen. Vraag een offerte aan! Voor meer informatie kun je bellen naar 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl. We horen graag van je!

Vraag vrijblijvend informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Bouwma ladderlift

Een ladderlift van Bouwma onderscheid zich door een uitzonderlijk goede prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast zijn de afwerking, handelbaarheid en andere specifieke punten van de Bouwma’s ladderlift uitmuntent. Zo is de Bouwma ladderlift motorunit standaard uitgevoerd met twee wielen voor eenvoudig transport. De loopwagen van de ladderlift is een unieke constructie die perfect lopende loopwielen en valveiligheid bevat. Daarnaast is het knikstuk van de ladderlift verstelbaar van 22 tot 45 graden. De Bouwma ladderlift is geheel volgens de machinerichtlijn CE, EEG-Richtlijn 2006/42/EG.

Ladderlift kopen?

Bij Bouwma koop je de perfecte ladderlift! Door onze jarenlange ervaring zijn we beter, veiliger, betrouwbaarder en kostenbesparend geworden. Doordat je direct bij de fabrikant van de Bouwma ladderlift  koopt, ben je verzekerd van de beste ladderlift voor de scherpste prijs. Werken op hoogte is makkelijker met de ladderliften van Bouwma.

Ontdek ook onze bouwliften, elementenstelmachines en bouwkranen.

Hulp nodig?

Wij voorzien u van deskundig advies, installatie en service.