• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

Elementenstelmachines

Een Elementenstelmachine is een kraan die metselaars verlost van het zware tilwerk van bouwblokken. Door het gebruik van zware elementen in de bouw, is het bijna noodzaak om te werken met een elementenstelmachine. Een elementenstelmachine tilt, door een groot hefvermogen, gemakkelijk de zwaarste funderingen met kalkzandsteen elementen op. Bouwma is fabrikant van de bekende Warry Bok. De Warry Bok, is een speciaal ontwikkelde elementenstelmachine die door de jaren heen is ontwikkeld tot de huidige types WB7 en BY400P. Je bent bij ons verzekerd van een langdurige ervaring, kwaliteit, hanteerbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. En dat nog eens tegen de scherpste prijs kwaliteitsverhouding! Benieuwd naar de Warry Bok? Ontdek dan nu ons aanbod! Ben je benieuwd welke elementenstelmachine het best bij jouw wensen past? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons mailen naar info@bouwma.nl of bellen op 0251-229208. Wij denken graag met je mee en zijn pas tevreden wanneer jij jouw elementenstelmachine hebt uitgekozen!

De Warry Bok elementenstelmachine

De Warry Bok elementenstelmachines nemen het zware tilwerk van elementen en blokken uit handen. Met deze bouwmachines kun je gemakkelijk kalkzandsteenelementen en blokken tillen en stellen. Bouwma ontwikkelde Warry Bok al meer dan 40 jaar geleden. De Warry Bok is dan ook één van de meest gebruikte kalkzandsteen blokken- en elementenstelmachines in Nederland. Van Model WB1 tot aan het nieuwste model WB7GK2, de afgelopen jaren zijn er al ruim 5000 Warry Bok machines ingezet op Nederlandse en Belgische bouwplaatsen. In de loop der jaren is de naam ‘Warry Bok’ elementenstelmachine, een begrip geworden bij metselaars en klakzandsteen lijmers. Vandaag de dag is de Warry Bok elementenstelmachine nog steeds een niet te evenaren! De Warry Bok elementenstelmachine is gebouwd in overeenstemming met machinerichtlijn 2006/42 EG.

Elementenstelmachine kopen of elementenstelmachine huren

Bij Bouwma kun je zowel een elementenstelmachine kopen als huren. Door het verhuurprogramma van Bouwma zijn we beter, betrouwbaarder, veiliger en kostenbesparend geworden. Omdat je de Warry Bok meteen bij de fabrikant huurt of koopt, ben je er zeker van dat je de beste elementenstelmachine krijgt voor de scherpste prijs. Het tillen van zware kalkzandsteen elementen en blokken is makkelijker met een Warry Bok elementenstelmachine.

Ontdek ook onze bouwliften en bouwkranen!

Service van Bouwma

Wil jij een elementenstelmachine kopen of huren? Bij ons vind je een elementenstelmachine voor al jouw til en lift werk. Door onze jarenlange ervaring zijn we sterk gespecialiseerd op het gebied van bouwmachines, ladderliften en elementenstelmachines. Hierdoor leveren wij een goede kwaliteit in producten en dienstverlening.

Of je nu gaat klussen, bouwen of renoveren, voor ieder project hebben wij een passende oplossing in huis! Heb je vragen over onze bouwliften of onze service? Neem dan gerust contact met ons op! Wij denken graag met je mee en zijn oplossingsgericht.

Een elementenstelmachine koop of huur je bij Bouwma. Wij verzorgen het transport, de opbouw, trainingen, montage, reparatie en keuringen. Wil je meer weten over een elementenstelmachine, heb je nog andere vragen of heb je hulp nodig bij jouw keuze? Voor meer informatie kun je bellen naar 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl.

Vraag informatie aan

  • De bedrijfsvakantie van Bouwma Bouwmachines B.V. valt in de weken 31, 32 en 33. (29 juli t/m 16 augustus 2019). Hierdoor kunt u later reactie ontvangen dan u van ons gewend bent.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hulp nodig?

Wij voorzien u van deskundig advies, installatie en service.