Home Nieuws Bouwma wenst iedereen een prettige bouwvak
Bouwvak

Bouwma wenst iedereen een prettige bouwvak

De waarde van rust en ontspanning tijdens de bouwvak

In de bouwsector is rust en ontspanning tijdens de bouwvak belangrijker dan ooit. Hoewel fysieke uitdagingen inherent zijn aan het vak, begrijpen we nu beter dan ooit de gevolgen van constante druk op het lichaam. Daarnaast is de druk op de bouwsector al tijden onverminderd. Ondanks de geavanceerde bouwmachines die bijdragen aan een meer ergonomische werkomgeving zoals die van Bouwma (knipoog), willen we graag de nadruk leggen op hoe belangrijk het is om deze bouwvak je lichaam en geest de rust te geven die het verdient.

Hoe ga jij genieten van je welverdiende rust?

Het maakt eigenlijk niet uit of je ervoor kiest om een verre reis te maken, naar de camping te gaan of juist lekker thuis te blijven. Het belangrijkste is dat je bewust tijd neemt voor ontspanning en jezelf de ruimte geeft om op te laden. Of je nu de natuur opzoekt, geniet van quality time met je dierbaren of simpelweg tot rust komt in je eigen omgeving, ontspanning is van groot belang. Het stelt je in staat om even los te komen van de dagelijkse routine, om je lichaam en geest te revitaliseren en om nieuwe energie op te doen. Dus maak bewuste keuzes die bij jou passen en gun jezelf die broodnodige rust. Je hebt het verdiend!

Efficiënt aan de bak na de bouwvak

Denk er vooral nog niet te veel over na, maar er komt een moment van terug na de bouwvak. En op dat moment wil je goed voorbereid zijn. We hebben er vorig jaar al over geschreven, maar we geven jullie graag een korte reminder. Zo is een strakke planning de eerste cruciale stap bij het opstarten na de bouwvak. Met de overvloed aan aanvragen die binnenstromen, is het van groot belang om een goed doordachte en overzichtelijke planning te maken.
Zorg daarnaast dat je voldoende bouwmachines klaar hebt staan door deze op tijd aan te schaffen of te huren. En zorg tot slot dat alle jullie bouwmachines gekeurd worden. De gebruiksintensiteit van deze bouwmachines heeft het afgelopen jaar door alle intensiteit veel impact op het slijtageproces. Vaak meer dan waar je je bewust van bent. Zorg dus voor de start na de lange vakantieperiode, zodat alle bouwmachines weer helemaal veilig en klaar voor gebruik zijn.

Bouwma bouwvak

Onze zomervakantie valt in de weken 31, 32 en 33, van maandag 31 juli tot en met vrijdag 18 augustus. Gedurende deze periode zijn we beperkt bereikbaar voor Service & Support. Voor dringende zaken verwijzen we je graag naar het telefoonnummer waar je een bericht kunt achterlaten op ons antwoordapparaat: +31(0)251-229208.

Wij wensen iedereen nogmaals een fijne en gezonde vakantie toe! Vol goede moed en energie staan we na onze vakantieperiode weer voor je klaar.