• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

Update over het Corona virus

Beste klant,
Beste leverancier,
Beste handelspartner,

Graag willen wij een aantal maatregelen nemen om de verspreiding van het corona virus zoveel mogelijk te voorkomen.

Daarom graag uw aandacht voor het volgende:

Niet noodzakelijke bezoeken graag uitstellen naar latere datum. Om zeker te zijn, gaarne eerst telefonisch contact op te nemen.

Niet noodzakelijke afhalingen bij ons magazijn graag uitstellen naar een latere datum. Tot nader bericht, kunnen wij de leveringen van onze producten voorlopig nog wel bezorgen. Gaarne hier ook de nodige veiligheidsmaatregelen in acht te nemen.

Bij ons is momenteel geen corona vastgesteld.
Indien u een vermoeden hebt dat u drager bent van het virus, vragen wij u om de goederen door iemand anders te laten leveren of te laten afhalen en geen direct contact te hebben met onze medewerkers.

Voor onze leveranciers: gaarne de goederen (met vrachtbrief) af te leveren, maar bewaar de nodige afstand en vermijd direct contact met onze eigen medewerkers. Men zal u de nodige instructies geven.

Tot nader order blijft het bedrijf open, mits het inachtnemen van enkele veiligheidsmaatregelen die wij aan onze medewerkers hebben doorgegeven. Wij blijven voorlopig dus nog actief. De openingsuren blijven ongewijzigd van maandag tot vrijdag. U kan bij ons terecht van 8 uur tot 17 uur.

 

We bekijken deze situatie per dag en volgen de adviezen en de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

Wij hebben dit plan uitgewerkt ter bescherming van onze medewerkers en het zoveel mogelijk garanderen van onze diensten.

Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar voor al uw vragen,
op het telefoonnummer 0251-229208*.

Bedankt voor uw begrip en de medewerking,

Met vriendelijke groeten,

 

Het Bouwma team

Hulp nodig?

Wij voorzien je graag van deskundig advies, installatie en service.