• Concurrerend
  • Kwaliteit
  • Jarenlange doorontwikkelde kennis

Bouwliften

De bouwlift is de ideale uitkomst bij het verticaal transporteren van gereedschappen en bouwmaterialen. De bouwlift wordt door zijn compacte omvang vooral ingezet op de bouwplaats. Bouwma is fabrikant van de bekende Warry bouwlift. Bij de Warry bouwlift maken we onderscheid tussen staaldraadliften en tandheugel bouwliften. Benieuwd naar onze Warry bouwliften? Ontdek ons aanbod! Kom je er niet uit welke bouwlift past bij je wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op 0251-229208 of mailen naar info@bouwma.nl. Onze adviseurs denken graag met je mee en laten het pas los als jij tevreden bent!

Onze bouwliften

There are no posts available.

Warry bouwliften

In 1948 bracht Bouwma de eerste Warry bouwlift op de Nederlandse markt. Dit eerste exemplaar werd afgeleverd aan Aannemingsbedrijf H. van Heesewijk (I.B.C.) te Best. Met de komst van deze Warry bouwlift werden de hijswielen met touw en controllers met hijsmast ingeruild. Al in 1948 was Bouwma vooruitstrevend en velen volgden dit voorbeeld.

Nu in 2019, ruim 30.000 Warry bouwliften verder, zijn deze machines niet meer te vergelijken met de oorspronkelijke modellen. Nieuwe ontwikkelingen, verlangens en eisen van de afnemers hebben geresulteerd tot vooruitstrevende en innovatieve producten. Moderne en efficiënte productiemethoden, feeling met de markt en technische innovaties zorgen voor perfecte machines! Onze bouwliften hebben een zeer hoge kwaliteitsgraad, doelmatige toepassing, betrouwbare veilige werking, uiterst lage servicebehoefte en scherpe prijsstelling.

Staaldraadliften en tandheugel bouwliften

In ons aanbod bouwliften maken wij onderscheid tussen Warry staaldraad- en tandheugelbouwliften. Staaldraadliften worden veelal gebruikt bij laagbouw, terwijl de tandheugelliften worden ingezet bij hoogbouw. Alle Warry staaldraad- en tandheugelbouwliften zijn uitgevoerd volgens de NEN 12158-1+A1 en Machine Richtlijn 2006/42EG & CE.

Bouwma bouwt de Warry bouwliften bijna op maat. Wij leveren drie verschillende staaldraadlift uitvoeringen en vier uitvoeringen met tandheugelaandrijving. Deze bouwliften hebben hefvermogens van 200 tot 400 kg en zijn verkrijgbaar met 230 Volt lichtnet of 400 Volt 3 fase aandrijvingen. Onze kwaliteit en veiligheid kent geen compromissen. Vergelijk dat maar eens zonder naar de prijs te kijken.

Bouwlift huren of bouwlift kopen?

Bij Bouwma kun je zowel bouwliften kopen als bouwliften huren. Ons verhuurprogramma heeft er voor gezorgd dat wij beter, veiliger, betrouwbaarder en kostenbesparend zijn. Doordat je direct bij de fabrikant van de Warry bouwlift huurt of koopt, ben je er zeker van dat je het beste voor de scherpste prijs krijgt.

Service van Bouwma

Wil je een bouwlift kopen of huren? Wij bieden een brede range aan bouwliften voor de bouwnijverheid en andere sectoren. Door onze jarenlange ervaring zijn wij sterk gespecialiseerd op het gebied van bouwmachines. Dit heeft ons sterk gemaakt in het leveren van kwaliteit in producten en dienstverlening.

Voor ieder project hebben wij een passende oplossing in huis! Neem dan ook gerust contact met ons op bij vragen over onze bouwliften of onze service. Wij zijn oplossingsgericht en denken daarom graag met je mee. Wellicht is een bouwkraan of elementenstelmachine een betere oplossing voor jouw project!

Wij verzorgen het transport, de opbouw, montage, trainingen, reparaties en keuringen voor je. Meer informatie? Bel ons op 0251-229208 of mail naar info@bouwma.nl. We horen graag van je!

Vraag informatie aan

  • De bedrijfsvakantie van Bouwma Bouwmachines B.V. valt in de weken 31, 32 en 33. (29 juli t/m 16 augustus 2019). Hierdoor kunt u later reactie ontvangen dan u van ons gewend bent.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hulp nodig?

Wij voorzien u van deskundig advies, installatie en service.