T:  0251-229208 E: info@bouwma.nl

Meer over bouwma uit het verleden en heden..

flyer_kleinHet begon allemaal zo goed toen op 2 januari 1940 Harry Gerritsen sr zijn eigen bedrijf in Amsterdam startte als Algemene Machine en Motorenhandel "Bouwma". De daaropvolgende oorlogsjaren waren echter desastreus en was van enige activiteit nauwelijks sprake. Na deze moeilijke jaren werden de activiteiten weer opgepakt en had "Bouwma" al snel een goede naamsbekendheid voor levering van Hovers draglines, Tensen heimachines, lieren, Vicon betonmolens en Bernard benzinemotoren, etc. In 1948 werd de eerste Warry Hoist bouwlift uit Engeland geïmporteerd en geleverd aan Bouwbedrijf H. van Heesewijk (IBC) in Best.

Vanaf dat moment werd het programma ook meer toegespitst op machines voor de B&U. De woningbouw had grote behoefte aan mechanisering en waren de Warry bouwliften daar een duidelijke bijdrage aan. Het fundament voor het huidige bedrijf is duidelijk in die jaren gelegd. Nu is Bouwma Bouwmachines BV al tientallen jaren met succes producent en leverancier van de Warry bouwliften, Warry blokken- en elementenstelmachines, Bouwma ladderliften en mini autolaadkranen. Vanaf 1982 is Bouwma importeur voor de Vicario mobiele snelopbouwkranen met een grote range in de 10 tonmeter en grotere klasse. Bouwma staat er achter en is een organisatie waar u op kunt rekenen. Bouwma biedt een ongekend brede range aan machines voor de bouwnijverheid en aanverwante sectoren. Op diverse gebieden is Bouwma sterk gespecialiseerd en maakt de organisatie zich dag in dag uit sterk voor het leveren van kwaliteit in producten en dienstverlening. Een ijzersterke eigen serviceorganisatie zorgt daarbij voor directe serviceverlening. Storingen aan liften, blokkenstellers, kranen, machines en ander materieel kunnen door ons dan ook snel op locatie of in eigen werkplaats worden uitgevoerd. Kopen, huren of leasen bij Bouwma, is dan ook investeren in zekerheid.

De voorloper van de bouwlift              De eerste Warry Hoist in 1948

De voorloper van de bouwlift

          De eerste Warry Hoist in 1948

 

De eerste Warry Bok in 1963             De eerste Vicario kraan in 1982

De eerste Warry Bok in 1963

         De eerste Vicario kraan in 1982

Gebaseerd op de jarenlange ervaring draagt Bouwma steeds nieuwe en innovatieve producten aan. Alles op topniveau, toonaangevend en uniek in kwaliteit en uitvoering. De complete lijnen van eigen-, import- en handelsproducten zorgen voor een totaalpakket aan machines en materieel voor de bouwnijverheid. De allerbelangrijkste bouwmachines en materieel uit ons programma zijn weergegeven op de hierna volgende pagina's. Het leveringsprogramma van Bouwma is echter nog veel uitgebreider, van een verlengkabeltje, bouwverlichting, bouwverwarming tot steigers, stempels enz aan toe.

Om tot een goed advies te komen vragen onze verkoopadviseurs u graag het hemd van het lijf om een zo'n helder mogelijk beeld van uw noden en wensen te krijgen. Op basis van de door u gestelde prioriteiten, stellen wij op objectieve wijze vast welk type, merk of soort machine of materieel voor uw onderneming geschikt is. Uiteraard worden ook zaken als huur, lease en inruil onderling vergeleken. Laat ons u helpen bij de juiste keus.

Op al onze uitgebrachte offertes/aanbiedingen en de met ons gesloten overeenkomsten zijn van toepassing de algemene leveringsvoorwaarden van de BMWT, gedeponeerd tergriffie van de arrondissementsrechtbank te Den Haag.

Bouwma Bouwmachines BV ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam No. 34049380. BTWnr. NL004993263B01

Laatste Nieuws

04 juli 2017

Tijdens de Bouwvak zijn wij gesloten van

maandag 31 juli t/m vrijdag 18 augustus.

Maandag 21 augustus 2017 staan wij graag weer voor u klaar!

Het Bouwma team.